Vil du gerne holde åben have, vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til webmaster@danskdahlia.dk

9740 Jerslev - Milbakhaven

Milbakhaven

Haven er anlagt fra 1978 med mange omforandringer og udvidelser gennem årene, der bliver stadig lavet nyt og sat nye planter. Der er blomster næsten året rundt. Mange juleroser, løgplanter, hosta, stauder, liljer, pæoner, rododendron og omkring 700 roser fordelt på ca. 300 sorter, de fleste med duft. Der er også mange forskellige, spændende træer både pryd- og frugttræer. Sidst på sommeren blomster vores anden store lidenskab - georginerne, som vi sætter ca. 2000 knolde af i næsten 500 sorter. Georginemarken er en forlængelse af haven. Efter-hånden har vi mange forskellige slags, som Jens har sået og fået nogle fine sorter ud af.

I den gamle stald er der plads til ca. 60 personer, hvor man kan nyde sin medbragte mad eller sin egen kage til kaffen. Der er et par boder med nogle pileting, som Jens har lavet i vinterens løb og loppeting, blandt andet bøger.
Der er også mange sidde-pladser rundt om i haven. Der er et hjørne med overskuds-planter fra haven.

Entrè 20 kr. inkl. kaffe /te.

Åben have: Se havens hjemmeside milbakhaven.mono.net 

Havens dag: Entrè: kr. 20 inkl. kaffe/te. Der kan da købes kage til kaffen, hvor overskuddet går til De Danske Hospitalsklovne, som vi har støttet de sidste to år med fint resultat. 

Ellers åben efter aftale på tlf. 23 34 96 07 eller via e-mail.

Ulla og Jens Milbak Mortensen,
Håndsbækvej 62, (mellem Hellum og Brønden)
9740 Jerslev

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Billede galleri